آموزش تهیه کباب کوبیده اصیل ایرانی

کباب کوبیده

آموزش تهیه کباب کوبیده اصیل ایرانی

هر کشوری و استانی در تمام دنیا یک‌ سری غذا های مربوط به خود را دارد. به عنوان مثال کباب کوبیده ایرانی یکی از محبوب ترین غذاهای اصیل ایرانی می باشد. بیشتر ایرانیان دوست دارند آموزش پخت کباب کوبیده را بلد باشند.

مردم ایران قورمه سبزی ایرانی را مانند کوبیده اصیل ایرانی بسیار دوست دارند. نکته جالب این است که این غذای با اصالت ایرانی نظر مردم سایر کشورها مخصوصا توریست‌ها را نیز به خود جلب کرده است.

امروزه در بعضی از کشورها پخت کباب کوبیده ایرانی نیز درمنوی رستوران ها قرار گرفته است.

در این مقاله قصد داریم آموزش پخت کباب کوبیده را به شما بگویم.

اکثر ایرانی‌ها در میهمانی ها یا سفر و تفریح از کباب کوبیده به عنوان غذای سالم استفاده می کنند. عده زیادی هستند که هنوز اطلاعی نسبت به آموزش و نحوه تهیه این کباب خوشمزه ایرانی ندارند.

پس اگر شما هم جزو آن دسته از عزیزان هستید مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم جهت پخت کباب کوبیده

  • پیاز 250 گرم
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۴عدد
  • نمک، فلفل و سماق به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

نکات مهم

در آموزش پخت کباب کوبیده حتما به نکات زیر توجه فرمایید.

گوشت گوسفندی، قسمت قلوه گاه گوسفند و گوشت گوساله، قسمت راسته گوشت گوساله است.

راسته گوساله چربی کمتری دارد. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان پذیر نیست.

همچنین یادتان باشد از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب استفاده نکنید زیرا برای سلامتی شما اصلا خوب نیست.

گوشت خریداری شده حداقل چهار بار باید توسط چرخ گوشت که جزء لوازم آشپزخانه است چرخ شده باشد.

گوشت قلوه گاه گوسفند همان گوشته بین دنده ها می باشد.

کباب کوبیده

طرز تهیه کباب کوبیده

ابتدا پیازها را به خوبی پوست کنده و آنها را بشویید. پیشنهاد می‌شود از رنده برای ریز کردن بهتر پیاز ها استفاده کنید.

همچنین می توانید پیازها را داخل چرخ گوشت ریخته و به این صورت آنها را ریز کنید.

زمانی که پیازها کامل چرخ یا رنده شدند آنها را با دست فشار دهید و آب آن را خارج کنید.

آب پیاز را در کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده را برای مخلوط کردن با سایر مواد در ظرف بزرگ بریزید.

گوشت ها را باید در این مرحله چرخ کنید. برای راحتی کار می توانید گوشت ها را به قطعات کوچکتر تبدیل کرده تا راحت تر توسط دستگاه چرخ گوشت چرخ شوند.

زعفران دم کرده را همراه با فلفل سیاه و نمک به مقدار خیلی کم و اندازه با مخلوط گوشت چرخ می نماییم.

در حین انجام کار نیز پیازها را به گوشت اضافه میکنیم و با هم چرخ میکنیم.

بعد از اتمام چرخ کردن گوشت مایه کباب کوبیده باید توسط دست ها به خوبی ورز داده شود.

زمانی که کباب ها به خوبی ورز داده شدند روی آن را در یک تکه پلاستیک کشیده و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

این کار باعث می شود مایه کباب برای چسبندگی به سیخ آمادگی بیشتری پیدا کند.

بعد از دوساعت مایه کباب کوبیده را از یخچال بیرون آورده و حدود ۱۰ دقیقه دوباره آن را ورز دهید.

بعد از این انجام این کار آب پیازی که داخل ظرف ریخته بودید را بیاورید و هنگام به سیخ کشیدن گوشت ها به سیخ دستتان را با آب پیاز تر کنید.

نحوه به سیخ زدن مایه کباب کوبیده

در قسمت ابتدایی سیخ مایه کباب را شروع به فشار دادن بر روی سیخ کرده تا سیخ را به خوبی پوشش دهد. در پایان بعد از اینکه کامل کار انجام شد با فشار انگشت روی گوشت، بر آمدگی ایجاد کنید.

در واقع انجام این کار باعث می‌شود هم به کباب حالت بدهید و هم گوشت ها بهتر مغز پخت شوند. به همین ترتیب تمام مایه کباب کوبیده را به سیخ بزنید.

اگر عجله ای برای پخت کباب ندارید بهتر است سیخ ها حدود چهل دقیقه الی یک ساعت در یخچال قرار بگیرند.

در این فاصله شما می توانید به آرامی منقل را آماده کرده و ذغال ها را به طور کامل سرخ کنید.

یادتان باشد که اگر ذغال ها نیمه پخته باشند باعث می‌شود کباب بوی دود بگیرد و یا این که گوشتها به خوبی پخته نشوند.

مقدار مایه کبابی که به سیخ می‌زنید باید بین ۷۵ الی ۱۲۵ گرم وزن داشته باشد. اگر مقدار آن کمتر یا بیشتر باشد در هنگام پخت شما را دچار مشکل می‌کند.

هنگامی که سیخ ها را روی منقل قرار دادید شروع به باد زدن با سرعت زیاد کنید. این کار باعث می شود مایه کباب خود را بگیرد و بعد به آرامی شروع به باد زدن ذغال ها کنید.

بعد از این کار حتما سیخ ها را شروع به چرخاندن کنید تا تمام گوشت در دو طرف سیخ پخته شود.

گوجه ها را نیز از وسط دو نصف کرده و آنها را به سیخ بزنید و در گوشه منقل قرار بدهید تا به آرامی توسط گرمای ذغالها پخته شود. این کار باعث می‌شود هم گوجه ها و هم کباب کوبیده به طور همزمان پخته و آماده صرف شود.

امیدواریم از آموزش این غذای خوشمزه کمال استفاده را برده باشید.

دسته‌بندی آموزشی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط
محصولات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت